aliances

Data Risc orienta la seva tasca a garantir el màxim d’informació, assessorament i recursos per a cada projecte nou. Per tal d’enfortir el nostre potencial hem aconseguit aliances estratègiques amb empreses de reconegut prestigi:

Arluk Software, S.L.
L'empresa Arluk Software és especialista en disseny d'aplicacions, pàgines i serveis web. Una aplicació web es pot executar directament des d'un navegador, de manera que es redueixen considerablement els problemes d'instal·lació, operativa diària, manteniment informàtic, incorporació de nous usuaris, comunicacions entre màquines i sistemes operatius diferents, etc. respecte a les aplicacions i sistemes tradicionals.

Juma Consulting és una empresa de consultoria estratègica, especialitzada en Qualitat i Medi Ambient (ISO 9001, ISO 14001, etc.). Conjuntament amb Data Risc forma part de la xarxa de consultors especialitzats OEA Consultores, la qual efectua la consultoria d'implantació de l'estatut OEA (Operador Económico Autorizado) que certifica l'Agència Tributària Espanyola.
Bufete Peñarroja-Palés
L'estudi jurídic Bufete Peñarroja-Palés, és expert en serveis jurídics i econòmics per a les empreses des de 1943, tot destacant entre els serveis integrals que ofereix als seus clients l'assessoria legal en els àmbits tecnològic i informàtic.

Bauwerk Enginyeria és una empresa especialitzada en l'execució de projectes d'enginyeria de telecomunicacions i sistemes d'informació (ICT, Domòtica, xarxes, Audio, Vídeo, ....), la realització de peritatges, visats, legalitzacions i la consultoria en enginyeria de telecomunicacions i sistemes d'informació.
El gabinet Rosés & Julve Abogados, especialistes en normatives empresarials i la LOPD. Els seus objectius són garantir a les empreses el grau màxim d’adequació a la normativa vigent, aconseguint amb aquesta tasca mantenir la integritat legal.
avís legal | contacte